Moskisvet.com
Oralni seks

Novice

"Ne vem, zakaj povzroča toliko hrupa okoli tega!"

N.J.
29. 11. 2013 11.12
1

Lepotička Ashleigh Blake toži organizatorje prireditve Miss Universe, ki je v solasti Donalda Trumpa, kajti v njenem primeru naj bi prišlo do hujšega incidenta: Domnigo Rodriguez naj bi ji pogodbo ponujal v zameno za oralni seks!

Ashleigh je upala, da ji bo Rodriguez pomagal zgraditi kariero, a ne na takšen način, kakršnega je imel v mislih on.
Ashleigh je upala, da ji bo Rodriguez pomagal zgraditi kariero, a ne na takšen način, kakršnega je imel v mislih on. FOTO: Facebook

21-letna amaterska igralka Ashleigh Blake se je odločila vložiti tožbo proti organizatorjem 'prestižnega' lepotnega izbora Miss Universe. Od njih zahteva odškodnino v višini 200 tisoč dolarjev, to pa zato, ker trdi, da so organizatorji v svoje vrste najeli spolne prestopnike, kot je po njenem mnenju modni oblikovalec Domingo Rodriguez.

"Od nekdaj sem si želela sodelovati na lepotnem tekmovanju, kakršno je Miss Universe. Ko sem doila poziv, naj pridem na sestanek, sem bila vsa iz sebe od veselja. Nisem namreč pričakovala, da me bodo kdaj povabili," je povedala. Izpolnila je prijavnico, čez nekaj dni pa so jo poklicali na sestanek v Clarion Hotel, kjer je njej in drugim dekletom Domingo Rodriguez predvajal promocijski video tekmovanja. Rodriguez, ki je zadolžen za rekrutacijo novih deklet, je Ashleigh nato povedal, da ji bo pomagal poiskati sponzorje, a da mora za to vplačati depozit v višini 660 evrov. Zatem pa je imel še drugačen predlog o sodelovanju, in sicer ji je predlagal, da se dobita naslednji dan na še enem sestanku.

Naslednji dan je Ashleigh prejela SMS, v katerem ji je Rodriguez napisal, naj ga kontaktira kadarkoli želi in naj nekaj svojih fotografij pošlje na njegov elektronski naslov ifindtalent@aol.com. Pet minut zatem, ko jih je poslala, jo je poklical in ji dejal, da jo želijo fotografirati za naslovnico neke revije in da se morata zato srečati v živo.

Sestala sta se na parkirišču. Ko je vstopila v njegov avto in zaprla vrata pa ji je dejal, da pogodba ni pisna, temveč oralna. "Rekel mi je, da je to hitrejšni način, kako lahko priplezam na vrh. Razburila sem se, zbežala iz avtomobila, za menoj pa je kričal, naj razmislim o njegovi ponudbi. Takoj sem odšla na policijo in podala prijavo," je še povedala lepotička.

Rodriguez, modni oblikovalec moških oblačil, je eden od zaposlenih v Trumpovem podjetju, ki je zadolžen za rekrutacijo novih deklet
Rodriguez, modni oblikovalec moških oblačil, je eden od zaposlenih v Trumpovem podjetju, ki je zadolžen za rekrutacijo novih deklet FOTO: Facebook
Ashleigh pa je o težavi spregovorila ne le s policijo, temveč tudi Keithom Lewisom, glavnemu direktorju organizacije miss Universe, toda on nji je odgovoril, da lahko stori le to, da Rodrigueza odstrani iz položaja in ji omogoči posvet pri strokovnjaku, če jo je dogodek toliko pretresel. Na celotno situacijo se je odzval tudi Rodriguez, ki je povedal le: "Dejala je, da bo naredila vse, da pripleza na vrh. To je bila njena priložnost, ne vem zakaj povzroča takšen hrup okoli tega."

Blake Miss Universe toži za 200 tisoč dolarjev odškodnine. Trdi, da je organizacija zavestno zaposlila moškega, ki privablja nedolžne ženske z lažmi o tem, da jim bo omogočil manekensko kariero in obljubami o pogodbah. Toda vodstvo organizacije tega zaenkrat ne komentira.

Ashleigh Blake in Domingo Rodriguez - 2
Ashleigh Blake in Domingo Rodriguez - 2 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626