Moskisvet.com
Leyla - 3

Novice

Z njo je Kanye varal nosečo Kim!

N.J.
12. 06. 2013 14.35
18

Kanadska manekenka je za ameriški Star povedala, da sta se s Kanyjem Westom spoznala po njegovem koncertu, na katerem je bila tudi Kim. Njun odnos naj ne bi bil resen, le seksala sta v hotelski sobi v Atlantic Cityju.

Leyla - 2
Leyla - 2 FOTO: Facebook
24-letna manekenka Leyla Ghobadi je za ameriški Star magazine razkrila, da je reper Kanye West z njo prevaral noseči Kim Kardashian. Zapletla naj bi se julija 2012, razmerje pa nadaljevala tudi potem ko je Kim javno naznanila svojo nosečnost. O razlogih, zakaj se je odločila javno spregovoriti o njunem razmerju, je Leyla povedala: "To bo uničilo družino Kardashian. Grdo je. Res grdo. Enostavno sramotno. Če bi jaz bila Kim in tik pred porodom, bi to zagotovo želela vedeti." Kimini predstavniki za medije so trditve 24-letnice zanikali, Kenyejev predstavnik pa zadeve še ni komentiral.

Zagledal jo je v množici

Kenye naj bi seksi manekenko prvič zagledal lansko leto, ko je na njegovem koncertu v Atlantic Cityju plesala v množici. Na dogodku je bila prisota tudi Kim, kljub temu pa naj bi reper enemu od svojih zaposlenih dejal, naj poišče Leylo in jo povabi k njemu v zaodrje. Kanye naj bi Leylo nato povabil na koktajl v tamkajšnji nočni klub, zatem pa jo povabil v svojo hotelsko sobo. Leyla naj bi ga zavrnila: "Imela občutek, da preveč hitiva."

Kanye naj bi Leylo in njene prijatelje iz Montreala povabil na naslednji koncert in jim podaril dovoljenja za v zaodrje. In medtem ko Leyla priznava, da je vedela, da sta Kanye in Kim par, vendar pa naj bi ji 36-letni glasbenik zatrjeval, da je njuno razmerje 'narejeno le za reklamo in med njima ni nič resnega'. Kenyeja je zato pospremila do hotelske sobe. "Začela sva se poljuljati in že trenutek zatem sva gola ležala v postelji in seksala," je povedala.

Ni bilo le enkrat

Leyla in Kanye naj bi se zatem še nekajkrat srečala. Naslednje njuno srečanje se je odvijalo oktobra v New Yorku, ko je bila Kim v Miamiju in še ni naznanila svoje nosečnosti. Leyla pravi, da jo je glasbenik povabil k sebi celo prejšnji vikend, a ga je zavrnila zaradi Kimine nosečnosti. "Nikoli in nikomur ne bi storila kaj takšnega," je še dejala.

Leyla - 1
Leyla - 1 FOTO: Facebook

Ali med njima 'škripa'?

Za Kimino nosečnost je javnost izvedela decembra 2012, ko je Kanye ponosno podal veselo novico na svojem koncertu v Atlantic Cityju. Kim in Kanye sta bila takrat par že osem mesecev, pred tem pa že več let dobra prijatelja. Ne glede na govorice sta skupaj videti zelo srečna, naraščaja pa se več kot veselita. Moti ju le dejstvo, da sta oba tako zaposlena, da le redko najdeta čas, ki ga lahko delita eden z drugim.

RadarOnline je poročal tudi o domnevah, da naj bi bila Kim izredno nesrečna, ker je Kenye načrtoval svojo rojstnodnevno zabavo v New Yorku kar brez nje in kljub temu, da je dobro vedel, da se je zaradi visoke nosečnosti ne bo mogla udeležiti. "Kim je tik pred porodom. Počuti se ogromno in zelo neudobno ji je. Dejstvo, da se Kanye zabava brez nje v New Yorku, jo je močno razjezilo," je neznani vir povedal za RadarOnline. Želela je le, da bi zabavo prestavil v Los Angeles, saj v tako visoki nosečnosti ne more na letalo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578