Moskisvet.com
Študentka se dolgočasi med predavanjem - 1

Novice

Z njimi se je nagajivo igrala kar med predavanjem!

U.S.
16. 05. 2013 08.34
2

Saj poznate tisti občutek, ko vam je med predavanjem na fakulteti neznansko dolgčas. Nekaj podobnega se je zgodilo 21-letni Annalisi Santi, ki je poskrbela za svojevrstno popestritev, ko se je začela nagajivo poigravati s svojimi prsmi. Sošolci so bili navdušeni.

21-letna Annalisa Santi je kar sama poskrbela za svojevrstno promocijo. Kako zelo se je dolgočasila na nedavnem predavanju na pravni fakulteti, ki jo obiskuje v Buenos Airesu, je pokazala širnemu svetu, ko je posnetek, na katerem se za profesorjevim hrbtom nagajivo igra s svojimi prsmi, objavila kar na spletu.

Željna medijske pozornosti

Očitno se je mladenka, po rodu sicer Italijanka, dobro zavedala, da bo za medije postala zanimiva, v kolikor bo pokazala svoje seksi prsi, na katere je sama zelo ponosna. In še kako prav je imela. O njej so se zdaj na veliko razpisali tako italijanski kot argentinski mediji, ki so nad njenim seksi posnetkom naravnost navdušeni.

Na fakulteti niso bili najbolj navdušeni

Njeno početje med šolskimi klopmi odgovornim na fakulteti ni bilo najbolj po godu. A ker so jo mediji dobesedno v trenutku vzljubili, so ji na koncu izrekli le opomin, medtem ko do izključitve s fakultete za zdaj ni prišlo, piše italijanski Vanity Fair. V kolikor se bo tovrstno početje nadaljevalo, pa bodo primorani ustrezno reagirati, so še sporočili iz vodstva univerze.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616