Moskisvet.com
Ralf in Cora Schumacher

Novice

Schumacher je preteklost

N.J.
21. 12. 2015 08.19
14

Ralf in Cora Schumacher, ki imata skupaj sina Davida, sta lani septembra naznanila, da se ločujeta. V medijih sta prala umazano perilo, pojavile so se informacije o družinskem nasilju. Medtem ko se je Ralf nekoliko umaknil iz medijev, se Cora še vedno pojavlja na številnih prireditvah. Javnosti je tudi že predstavila svojega novega partnerja.

Schumacher
Schumacher FOTO: Facebook

Svojo novo ljubezen je predstavila na eni izmed prestižnih zabav, kot poročajo mediji, pa Thomas ni ne dirkač ne snob. Corino srce je osvojil policist, ki ga je spoznala v trgovini.

Kot je pojasnila, ji je bil v temnomodri obleki takoj všeč in sploh ga ni mogla izbiti iz svoje glave. "Zaljubljena sem. Z njim se počutim varno. Je privlačen in ima veliko srce. Je tudi samozavesten in romantičen. Daje mi vse, kar si od moškega že celo življenje želim. Z njim grem celo na nogometno tekmo,“ je spregovorila za Bunte.

Da je zaljubljen, je potrdil tudi on. Na Cori mu je všeč vse: humor, sproščenost, videz in delavnost. "Razmišljava, da bi se preselila v mojo hišo, ki je dovolj velika," je dejal.

Thomasa naj bi dobro sprejel tudi 13-letni David, dva otroka pa ima iz preteklega razmerja tudi postavni policist.

 

 

 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616