Moskisvet.com
image (28)

Novice

Napadel jih je z motorno žago!

S.R.
13. 02. 2012 13.45
0

Ta je pa zares težko sprejel zakon o omejevanju kajenja. Na spletu je namreč zaokrožil posnetek nadzorne kamere, na kateri je videti mladega Britanca, kako z motorno žago razbija po pubu. Vse to le zato, ker tam ne sme kaditi.

Vse skupaj se je sicer zgodilo že lani, a je posnetek šele sedaj dosegel javnost. Na njem lahko vidimo 24-letnega Deana Dinnena, ki ga je policija aretirala avgusta 2011, ker je v mestu Hull vstopil v pub The Endyke, kjer je z motorno žago grozil obiskovalcem in zaposlenim ter uničil vsako stvar na svoji poti. Posnetek lepo pokaže Dinnena, ki je bil ob zločinu pod vplivom drog in alkohola, kako vstopa v pub in vsem prisotnim grozi z motorno žago. Dean je iskal moškega, ki ga je vrgel iz puba, ker si je v njem kljub prepovedi prižgal cigareto. A obiskovalci lokala se niso dali kar tako prestrašiti. Oborožili so se s kozarci, pločevinkami, palicami za biljard ter celo sodi in vse skupaj metali v Deana. Ta je z ''motorko'' po roki porezal 32-letnega Adriana Pyrorja, a je sredi spopada opazil, da je moški, ki ga je iskal, že pred njegovim prihodom zapustil lokal. Na koncu posnetka vidimo Deana, kako zapušča pub, za njim pa se podijo jezni obiskovalci. Na sodišču je mladi Britanec vse prekrške priznal in si zanje prislužil tri leta zapora. Sodnik Michael Mettyear je med sojenjem povedal, da je bil to ''zares strašljiv incident, saj že sam zvok motorne žage v majhnem prostoru hudo prestraši ljudi''. Pryor je moral zaradi poškodbe v bolnišnico, saj mu je rezilo žage prerezalo kožo in mišico. Operirali so mu roko in ponovno sešili kite, dobil pa je tudi 21 šivov. Sam je povedal, da ga bo poškodba spremljala celo življenje. Sreča v nesreči je bila le, da je bil Adrian edini ranjen, napadalec pa je hitro dobil zasluženo kazen. Videoposnetek njegovega divjanja si lahko ogledate spodaj.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578