Moskisvet.com
Fant z erekcijo ogovarjal dekleta

Novice

Z erekcijo v hlačah osvajal dekleta

U.S.
09. 05. 2013 08.07
3

Fantje s kanala Whatever na YouTubu so si privoščili svojevrstno potegavščino. Fant s precej očitno erekcijo v hlačah se je podal na lov za dekleti. Zanimalo ga je, kako bodo odreagirale na njegovo vzburjeno stanje in ali mu bo kljub napetosti v hlačah uspelo dobiti njihove telefonske številke.

Mladeniči so se na lov za dekleti podali na plaži, v središču mesta, kjerkoli je pač prilika nanesla. Povsem 'nedolžno' so ogovorili mimoidoče mladenke in jih zaprosili za telefonsko številko. Nekatera so zaradi (lažne) erekcije, ki jo je doživljal moški pred njimi, prestrašeno zbežala, spet druga so navdušeno sodelovala.

Preverite, v koliko primerih so bila dekleta pripravljena zaupati svojo telefonsko številko popolnemu neznancu, ki se jim je približal in jih odkrito osvajal, medtem ko je bil njegov korenjak v hlačah precej živahen. Naj vam namignemo -rezultat je vse prej kot pričakovan!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578