Moskisvet.com
Rihanna - 3

Novice

Vsi so iskali njo!

J.V.
19. 05. 2014 07.36
2

Naslednjim zvezdnicam je z njihovimi mamljivimi oblinami in provokativnimi opravami uspelo zmešati glave svojih oboževalcev tako zelo, da so ti v preteklem letu največkrat 'pogooglali' njihova imena in po spletu iskali seksi fotografije.

Rihanna - 3
Rihanna - 3 FOTO: Instagram

Prvo mesto na lestvici najbolj iskanih zvezdnic na spletu je s 148 milijoni iskanj pripadlo provokativni Rihanni, ki ji je z njenimi golimi fotografiji celo uspelo to, kar ni še nobeni zvezdnici. Zaradi preveč eksplicitnih objav so ji namreč blokirali družabno omrežje Instagram. Na drugem mestu se je znašla nekdanja najstniška zvezdnica Miley Cyrus, ki že nekaj časa ni več tako nedolžna, kot je bila nekoč.

Gospod Google je imel zelo veliko dela tudi z iskanjem tretje najbolj iskane zvezdnice, to je pevka Kesha. Če je Miley kraljica, potem je Kesha princesa škandala. V preteklem letu je med drugim pila svoj urin, skoraj umrla zaradi anoreksije, zamenjala kar nekaj moških in pokazala svoje mednožje.

Četrto mesto je pripadlo precej manj škandalozni Lani Del Rey, sledi ji legendarna Cher, šesta je kraljica Beyonce, med deseterico pa so se uvrstile tudi Lady Gaga, Taylor Swift in Katy Perry. Katero pa ste največkrat 'pogooglali' vi?

Kesha - 5
Kesha - 5 FOTO: X17 Agency

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578