Moskisvet.com
Uh, kaka ritka! To je lahko samo ena in edina Adriana Lima.

Novice

Ritka nastavljena in ovekovečena!

U.S.
14. 05. 2013 08.18
2

Lepa Brazilka Adriana Lima je znova dokazala, da je rojena za vrhunsko manekenko. Lepotica se je na plaži nastavljala fotografskemu objektivu. S svojo brezhibno postavo je tudi tokrat pritegnila pozornost mimoidočih, kar lepotičke med poziranjem ni niti malo zmotilo.

Uh, kaka ritka! To je lahko samo ena in edina Adriana Lima.
Uh, kaka ritka! To je lahko samo ena in edina Adriana Lima. FOTO: X17 Agency

Brazilsko manekenko Adriano Lima so mnogi že večkrat izbrali za najlepšo žensko na svetu, Fotografije, ki jih je posnela pred dnevi, za najnovejši katalog priljubljene blagovne znamke Victoria's secret pa so to le še dokazale.

Paparaci so jo tokrat ujeli na prestižnem karibskem otočku St. Barths, kjer je priljubljena manekenka pozirala priznanim fotografom. Tudi tokrat je za svoje delo prejela številne pohvale. Njeno lepo oblikovano telo je dokaz, da se s strdim delom daleč pride, so prepričani njeni oboževalci.

Uspelo ji je nemogoče!

Kako zelo vztrajna ie, pa je dokazala že pred meseci, natančneje januarja letos, ko se je le 8 tednov po porodu vrnila na modne piste. ''Resnično nisem vedela, ali mi bo uspelo. Nikoli namreč ne veš, kako bodo hormoni vplivali na telo,'' je takrat priznala 31-letna mamica, ki ima s srbskim košarkarjem Markom Jarićem že triletno hčerko Valentino in 8-mesečno hčerko Sienno.

Sodi med največje zaslužkarice

31-letna manekenka trenutno zaseda četrto mesto med najbolje plačanimi manekenkami v svetu. Samo v zadnjem letu je na njen račun priteklo 7,3 milijona dolarjev, kar je zajeten kupček denarja. Obenem pa je lani postala tudi prva manekenka v zgodovini slovitega Pirellijevega koledarja, ki je kdajkoli pozirala noseča.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549