Moskisvet.com
image (28)

Vroče

Vse bi naredila zato, da bi jo opazili!

J.V.
12. 09. 2013 08.02
0

Glede na to, da je med drugim tudi oblikovalka kopalk, Kimberly Garner lahko izbira med številnimi seksi bikiniji kadar pakira za počitnice. Kar pa ne pomeni, da je lepotica pripravljena zamuditi priložnost, ko lahko brez pretiranega truda pritegne pozornost paparacev in si zagotovi malo brezplačne reklame. To ji je odlično uspelo, ko se je med njenimi počitnicami v Grčiji odločila znebiti zgornjega dela kopalk, njeno zadnjico pa so le komaj prekrivale (pre)majhne hlačke. Razgaljena in mokra, bi si lahko želeli še več?

Nekdanja zvezdnica resničnostnega šova Kimberly Garner se te dni predaja mokrim užitkom v vroči Grčiji, kjer se je odločila, da vsem pokaže svoje mamljive obline. Medtem ko je njen zgornji del seksi kopalk ostal na plaži, so rdeče hlačke le komaj prekrile njena hlebčka, ko se je svetlolasa lepotica odločila ohladiti v morju. 23-letnica ni bila prav nič obremenjena s tem kdo jo bo videl, ko je samozavestno dvignila roke in si popravila mokre lase. Poletje so bile za zvezdnico zelo pestro, saj se je pred kratkim vrnila iz St.Tropeza in Cannesa, kjer se je udeležila vsakoletnega filmskega festivala. Počitnice pa je Kimberly zaključila v velikem slogu, mokra in razgaljena ter tako poskrbela, da se bo o njej še nekaj časa govorilo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549