Moskisvet.com
Nadiya Bychkova

Vroče

Slovenska plesalka zapeljala Severino

U.S.
08. 04. 2013 10.27
32

Dejstvo je, da se vsak zvezdnik na koncertno turnejo dobro pripravi. In nič drugače ni bilo s hrvaško pevko Severino, ki je za svojo turnejo Dobrodošel v klub izbrala najboljšo ekipo. Režijo je zaupala Tomažu Pandurju, koreografijo si je zamislil Anže Škrube, za glavno plesalko pa je izbrala lepo Nadiyo Bychkovo, ki s svojim seksapilom prevzame, kjer koli se pojavi, kaj šele na odru v vročem kostumu. Uspeh je bil zagotovljen!

Na koncertni turneji Dobrodošel v klub, na kateri se trenutno mudi hrvaška pevka Severina s svojo ekipo, je zelo vroče. Pravi balzam za moške oči je hrvaška diva pripravila v sodelovanju z vrhunsko ekipo, del katere sta tudi režiser Tomaž Pandur in koreograf Anže Škrube. Ker pa je Severina želela, da se ji na odru pridruži še kakšno dekle, je bila vrhunska plesalka Nadiya Bychkova kot nalašč za to. Skupaj sta poskrbeli za nekaj res vročih prizorov!

Skupaj sta dvignili temperaturo

Da je Severina na zadnjih nastopih prekosila celo samo sebe, trdijo tudi hrvaški mediji, ki zvezdnico budno spremljajo že vrsto let. Odlična predstava, v kateri lahko občudujemo pevko v vročih kostumih, in osupljive projekcije v ozadju so poskrbele za to, da so bili obiskovalci navdušeni. Svojo podobo je hrvaška diva Severina izpilila do potankosti. Želela je namreč upravičiti čast, ki ji pripada, potem ko so jo hrvaški mediji izbrali za prvo ime hrvaške estrade. "Severina je res posebna osebnost, z ogromno karizme in neverjetne energije – poleg tega je zelo atraktivna ženska v odlični telesni formi. Upam, da bom čez par let tudi sama videti tako dobro kot ona. Delati z njo je super, saj je vedno odprta za vse naše predloge, strokovna mnenja in jih večinoma tudi upošteva. Vse jo zanima, zelo rada prisluhne, skratka dovoli, da celoten šov ustvarjamo skupaj. Zelo sem bila vesela, saj je Severina veliko ime na glasbeni sceni in delo s takšnimi ljudmi je vedno čudovit izziv. V čast si štejem, da naju je z Mihom izbrala za svoj spektakel," nam je o sodelovanju s hrvaško divo zaupala Nadiya.

Ostala je zelo preprosta

Da je Severina v resnici zelo preprosto dekle, ki ji veliko pomeni, da se s svojo ekipo dobro razume, pove tudi dejstvo, da je prišla zvezdnica vse plesalce pred nastopom osebno pozdravit. "Pred koncertom je prišla v garderobo k plesalcem, z vsakim malo poklepetala, povedala navdihujoč govor in zmolila za srečo. Celotna izkušnja je res super," je kar ni mogla prehvaliti plesalka, ki bo s Severino v sklopu turneje obiskala še Skopje in nazadnje Zagreb.

Občudujete jo lahko tudi vi

Še pred tem pa lahko Nadiyo občudujete na prihajajočem mednarodnem plesnem tekmovanju Ljubljana Open, ki se bo zgodilo ta konec tedna. Poleg Nadiye in Miha Vodičarja, ki bosta v latinskoameriških plesih zastopala barve Slovenije, se bosta za zmago borila aktualna svetovna prvaka v latinskoameriških plesih, Nina Langella in Kristino Moshenskayo, ki sta med poznavalci plesa velika idola, ter brat in sestra Konovaltsev, ena najboljših plesalcev standardnih plesov na svetu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616