Moskisvet.com
Blondie - 7

Novice

Vroča, seksi ali ...

N.J.
22. 02. 2014 20.13
65

... plastična lutka? Blondie Bennett je obsedena s plastično lutko Barbie že od svojega otroštva. Njena obsesija pa jo je pripeljala do skrajnosti - obiskuje namreč hipno terapijo, s pomočjo katere naj bi postala 'butasta', poleg tega pa je večkrat obiskala tudi že plastičnega kirurga.

Blondie Bennett iz Los Angelesa ne skriva svoje obsedenosti z lutko Barbie. 38-letnica, ki je prestala že za 30.000 evrov lepotnih posegov, med drugim pet operacij prsi, redno pa uporablja tudi botoks in druga polnila, da bi bila kolikor je le mogoče podobna svoji vzornici, je nedavno namreč priznala, da je začela obiskovati tudi hipno terapije, s pomočjo katerih si želi postati še bolj naivna, zmedena in 'butasta'. 38-letnica, ki si je ime v Blondie spremenila pred letom in pol, je sicer trenutno nezaposlena, denar pa služi le preko spleta, in sicer tako, da ji moški pošiljajo denar v zameno za seksi fotografije.

Blondie - 3
Blondie - 3 FOTO: Profimedia

"Ko me ljudje vprašajo, zakaj si želim postati kot Barbie, se vprašam le - ali ni to nekaj, kar si vse ženske želijo? Ima izjemno življenje, vse kar počne je, da nakupuje in skrbi za svoj videz. Nobenih skrbi nima," pojasnjuje Blondie, ki je do sedaj obiskala že 20 terapij. Kot pravi, so terapije, ki jih obiskuje enkrat tedensko, učinkovite. "Zaenkrat se že počutim zmedeno. Nedavno sem šla iskat prijateljico na letališče in nikakor se nisem mogla spomniti, ali moram iti na odhode ali prihode. Poleg tega sem se zadnjič do mamine hiše vozila kar tri ure, čeprav je hiša v resnici veliko bliže."

Blondie je z Barbie obsedena od malih nog. Kot mlado dekletce se je igrala s punčko, kasneje se je oblačila podobno kot ona, v najstniških letih si je pobarvala lase in se vozila v istem avtomobilu kot Barbie, pri 18 letih pa je začela delati kot promotorka Barbie punčk v trgovinah. Ko je odraščala, je svojo obsesijo skrivala pred drugimi, kajti večina ljudi jo je zaradi tega zmerjala in obsojala, pred osmimi leti pa se je odločila, da se ne bo več skrivala, temveč jasno izrazila svoje želje. Sedaj, ko je videti kot Barbie, ima le še en cilj: "Želim si, da bi me ljudje obravnavali kot plastično seks lutko, brez možganov. Lahko me kritizirajo, a takšna sem. Želim si, da bo moja preobrazba temeljita, od glave do pet, od znotraj navzven."


 

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630