Moskisvet.com
Svoje ljubezni več ne skrivata!

Novice

Vonnova se je skrivala v Tigerjevem avtomobilu

U.S.
25. 03. 2013 14.41
17

Potem ko sta Lindsey Vonn in Tiger Woods javno oznanila, da je prijateljstvo, ki sta ga gojila, preraslo v nekaj več in da sta zdaj tudi uradno par, se uspešen parček že sooča s prvimi težavami. Na nedavni bejzbolski tekmi, ki sta jo smučarka in golfist skupaj obiskala, se je Lindsey ves čas skrivala v avtomobilu, da se ne bi iz oči v oči srečala s Tigerjevo nekdanjo ženo Erin Nordegren.

Svoje ljubezni več ne skrivata!
Svoje ljubezni več ne skrivata! FOTO: Facebook
Čeprav sta golfist Tiger Woods in smučarka Lindsey Vonn popolnoma nov parček na estradni sceni, roko na srce veljata tudi za enega najbolj vplivnih parov v svetu športa, že dvigujeta ogromno prahu. In čeprav svoje zaljubljenosti več ne tajita, javno sta pred dnevi oznanila, da sta skupaj, se pred njegovo nekdanjo ženo Erin Nordegren očitno še vedno skrivata. Vsaj tako je bilo videti pred dnevi, ko sta se udeležila bejzbolske tekme Tigerjeve hčerke Sam, ki si jo je ogledala tudi Erin Nordegren.

Pred njegovo bivšo se je skrivala

In medtem ko sta Tiger in Erin skupaj spodbujala 5-letno deklico s tribune, se je Lindsey skrivala v njegovem črnem mercedesu. Zakaj se jima vrhunska smučarka ni pridružila, ni znano, mediji pa zdaj ugibajo, ali jo je bilo sram stopiti Erin pred oči. Ja, Erin zna biti zelo vročekrvna in Lindsey se je po vsej verjetnosti pametno odločila, da se morebitnim incidentom v javnosti pred množico otrok izogne. Po končani tekmi je deklica odšla z očetom, tako da sta z očkovo novo izbranko preživeli preostanek popoldneva skupaj. Upamo samo, da se bo na koncu vse dobro končalo in da golfistovi otroci ne bodo končali 'med dvema ognjema'.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578