Moskisvet.com
Lindsey Vonn

Novice

Vonnovo so mediji razkrinkali!

U.S.
23. 04. 2013 15.03
38

Vrhunska smučarka Lindsey Vonn, ki je bila zadnjo sezono tudi edina prava tekmica naši šampionki Tini Maze, se zadnje čase spopada s hudimi pretresi. Potem ko je sezono predčasno končala zaradi hude poškodbe kolena, je zdaj javnost prvič izvedela za nekatere podrobnosti iz njene temačne preteklosti.

Lindsey Vonn - 7
Lindsey Vonn - 7 FOTO: Reuters

Po poročanju britanskega tabloida National Enquirer, ki se je preiskovanja preteklosti Lindsey Vonn lotil nadvse resno, naj bi imela najboljša ameriška alpska smučarka precej travmatično otroštvo. "Njeno otroštvo je bilo zelo nestabilno. Spopadala se je z duševno boleznijo, velikanskimi dolgovi, ločitvijo svojih staršev in celo z ugrabitvenimi obtožbami," je reviji razkril vir blizu smučarke.

Na očeta Alana, ki je pred časom tudi sam preživel možgansko kap, je Lindsey še danes močno navezana.
Na očeta Alana, ki je pred časom tudi sam preživel možgansko kap, je Lindsey še danes močno navezana. FOTO: Facebook

Bolezen je prišla povsem nepričakovano ...

Lindseyjina mama Linda Krohn naj bi doživela hudo možgansko kap kmalu po dekličinem rojstvu. "Nesreča je zaznamovala vso družino. Linda je po tem zapadla v hudo depresijo, poskušala naj bi si celo vzeti življenje. Tako bi Lindsey kmalu ostala sama, povsem prepuščena sama sebi," je v nadaljevanju razkril neimenovan vir.

O ženini bolezni je pred preiskovalci spregovoril tudi Lindseyjin oče Alan Kildow: “Ženina nepričakovana kap je bila hud udarec za našo družino. Žena se je še več let po tem spopadala s hudo depresijo."

Posledice čuti še danes ...

Sledila je grda ločitev njenih staršev. Razmere, v katerih je odraščala mala Lindsey, tako niso bile nič kaj rožnate. Dejstvo, da je dlje časa gledala, kako se dve osebi, ki ju ima najraje na svetu, prepirata, naj bi na njej pustilo hude in travmatične posledice, ki jih zdaj zdravi v objemu golfista Tigerja Woodsa, s katerim je našla svojo trenutno srečo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616