Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vonnova pozirala na Woodsovi jahti!

U.S.
17. 05. 2013 16.07
26

Paparaci so enemu najbolj vročih medijskih parčkov ta hip ves čas za petami. Tako niso zamudili niti njunega krajšega oddiha na razkošni Woodsovi jahti na Floridi, kamor sta z Lindsey povabila tudi njegova otroka, hčerko Sam in sina Charlieja. Tiger in Lindsey sta odvrgla majici in v kopalkah pokazala mišičasti telesi.

Da je odnos med Lindsey Vonn in Tigerjem Woodsom precej resen, zgovorno priča tudi dejstvo, da naj bi slavni parček resno razmišljal o tem, da v kratkem stopi pred oltar. Tiger naj bi po poročanju nekaterih ameriških medijev lepo smučarko že zasnubil, skupaj morata uskladiti le še formalno predporočno pogodbo, da ob morebitnem razhodu ne bo prihajalo do nesporazumov.

Družinski oddih na jahti

Tiger si je po tem, ko je z nedavno zmago na turnirju The Players Championship znova zasedel sam vrh svetovne golfske lestvice, privoščil krajši oddih na jahti, ki je bila zasidrana na Palm Beachu, v družbi svoje srčne izbranke in otrok, ki ju ima še iz zakona z Elin Nordegreen. Skupaj so se zabavali, ribarili in se spoznavali. Če se bosta Vonnova in Woods v kratkem res poročila, bodo kmalu tudi uradno postali družina, zato je še toliko pomembnejše, da se dobro razumejo.

Zasebno življenje postavila v ospredje

Lindsey je v kopalkah pokazala mišičasto telo. Ali se ji bodo poležavanje na jahti, sprehajanje po rdeči preprogi in ukvarjanje s poroko na koncu obrestovali, bomo še videli. Pred smučarji je olimpijska sezona, na katero je bila Lindsey še do pred kratkim močno osredotočena, zdaj pa se, kot vse kaže, vse raje ukvarja s svojim zasebnim življenjem kot pa s težkimi treningi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616