Moskisvet.com
božanje

Novice

Aretirali so ga zaradi vloma, a je hotel le ...

M.Č.
11. 02. 2014 08.06
7

Policisti iz mesta Boone v Severni Karolini so aretirali moškega, ki je vdiral v stanovanja žensk in jim skušal zmasirati hrbet. Še bolj čudno je, da so ga v le nekaj mesecih zaradi istega dejanja aretirali že trikrat!

Moški je vlamljal v stanovanja žensk, da bi jih zmasiral. (Fotografija je simbolična)
Moški je vlamljal v stanovanja žensk, da bi jih zmasiral. (Fotografija je simbolična) FOTO: Profimedia

Policisti iz mesta Boone so v izjavi za javnost povedali, da so spet aretirali moškega po imenu Julio Antonio Yanez, ki je vlamljal v stanovanja žensk in jim skušal zmasirati hrbet.

Enakega dejanja je bil obtožen že aprila in junija lani, kar pa ga ni odvrnilo, da ne bi znova na ta bizaren način napadel ženske. Žrtve so policistom povedale, da je ta moški nepovabljen vstopil v njihovo stanovanje, skušal zlesti v njihovo posteljo in jih hotel zmasirati.

22. julija so ga policisti prijeli in določili datum, ko se bo pred obtožbami zagovarjal na sodišču, in sicer naj bi se to zgodilo 17. septembra. Hkrati z izjavo o storitvi dejanja so izdali še splošna navodila, in sicer: ženske naj ne oklevajo in naj v sumljivih primerih nemudoma pokličejo policijo, v primeru, da ponoči hodijo po cesti, naj imajo vedno s sabo mobilni telefon, ponoči naj se izogibajo slabo osvetljenim potem in ulicam in naj vedno zaklepajo vrata svojega stanovanja.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616