Moskisvet.com
Razgaljena Rihanna

Novice

Video: Gol tekal po letalu

A.M.
20. 11. 2012 12.38
1

Vroča pevka je svoj najnovejši album predstavila na zelo zanimiv način, predstavitev pa se je vpričo novinarjev sprevrgla v pravo medijsko katastrofo.

Rihannina predstavitev se je 'sfižila'
Rihannina predstavitev se je 'sfižila' FOTO: YouTube

Ideja je bila sicer odlična: predstavitev njenega najnovejšega albuma ’Unapologetic’, visoko nad oblaki, v letalu Boeing 777, v družbi najvplivnejših glasbenih novinarjev.

Verjetno je vsesplošnemu kaosu, v katerega se je sprevrgla predstavitev, botrovala velika količina brezplačnega alkohola. 150 zbranim predstavnikov medijev se je kratko malo ’strgalo’. Pijani potniki so ’zažurali’ na najbolj nor način, tisti najbolj razposajeni pa so se celo slekli in goli tekali po letalu. Rihanna se je vsa šokirana zaklenila v svojo kabino in nikakor ni hotela na plano.

Zbrana druščina novinarjev se ni dala motiti, željni ekskluzivnih novic pa so vseeno pogrešili pojočo gostiteljico. Po nekajurnem razgrajanju je omamljena množica pričeli skandirati ’’Le eno izjavo!’’ in ’’Potrebujemo zgodbo za naslovnico!’’, Rihanna pa je ostala zabarikadirana v svoji sobici za paniko.

Predstavitev se gotovo ni izšla po njenih načrtih, publiciteta pa je bila vsekakor večja kot če bi vse potekalo po načrtih.

Delček vzdušja na letalu pa si lahko ogledate v videu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578