Moskisvet.com
Kim

Novice

Video: Pijana Kim zabavala potnike na vlaku

A.M.
17. 12. 2012 11.59
3

Legendarna pevka Kim Wilde, ki je kraljevala na glasbeni sceni v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, je daleč od nekdanje slave.

Britanska pop pevka Kim Wilde, ki je svojo medijsko pot začela kot televizijska voditeljica, je zaslovela leta 1981 z uspešnico "Kids in America". V osemdesetih je prejela številne glasbene nagrade, med katerimi izstopata "Brit Award" za najboljšo britansko pevko in nagrada za žensko izvajalko z največ prodanimi ploščami v Evropi.

Po glasbenih uspehih v osemdesetih je pevkina glasbena kariera počasi zamrla. Kim se je začela preživljati z arhitekturnim vrtnarjenjem, z glasbo pa se ukvarja le še občasno. Da je 52-letnica še vedno željna glasbenih nastopov, je dokazala pred kratkim, ko je priredila prav poseben koncert za potnike na lokalnem vlaku. Očitno vinjena zvezdnica je, okrašena z jelenjimi rožički, ob spremljavi kitare spektakularno zapela svojo največjo uspešnico "Kids in America" in božično "Rockin’ around the Christmas" in vsem prisotnim očitno polepšala dan.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616