Moskisvet.com
Perverznež

Novice

VIDEO: Oče napadel moškega, ki je snemal njegovo hčerko 

U.K.
03. 08. 2018 08.31
2

Moški je zbežal, a ga je policija vseeno prijela. 

Celotno dogajanje je posnela varnostna kamera v enem od nakupovalnih centrov v Kaliforniji. Ismael Duarte je bil v nakupovalnem centru z ženo in 15-letno hčerko, ko je opazil, da se okoli njegove hčerke vrti sumljivi moški. Kasneje se je izkazalo, da je perverznež 29-letni Jorge A. Ibarra mlajši. Ibarra je poskušal s telefonom posneti nič hudega slutečo najstnico pod krilom in jo je dlje časa zasledoval. Na srečo je vse skupaj opazil njen oče, ki je nato brcnil telefon iz rok perverzneža in ga hotel zadržati, a mu je Ibarra nato pobegnil, ko je pobral telefon.  

Mnogi na spletu so podprli očeta in mu dejali, da bi Ibarri moral razbiti telefon in nato še obraz. A je bilo pametno, da se je Ismael zadržal, saj je stekel za Ibarro in fotografiral njegov avtomobil. Preko tablice je policija Ibarro hitro ujela in ga obtožila vdiranja v zasebnost. Ibarra naj bi zagrešil podoben zločin že nekaj ur prej in kdo ve kolikokrat pred tem.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578