Moskisvet.com
image (28)

Novice

Česa takega še niste videli!

J.V.
13. 08. 2014 07.58
8

Plesalka burleske Michelle L'amour je postala prava atrakcija, posnetek njenega nastopa pa si je ogledalo že več kot pol milijona ljudi. V njem je zvezdnica s svojo mamljivo zadnjico 'odplesala' Beethovnovo Peto simfonijo.

Šov Slovenija ima talent kmalu spet pri nas!Imaš tudi ti kakšen talent in ga želiš pokazati svetu?

Najrazličnejši z vseh koncev in krajev Slovenije, stopite pod soj žarometov in Sloveniji pokažite svoj talent! Prijave že potekajo na spletni strani Slovenijaimatalent.si!

Michelle L'amour je je burleskna plesalka, ki dviguje prah s svojo sočno zadnjico. Z njo namreč počne stvari, o katerih drugi lahko le sanjajo. To je dokazala na nedavnem nastopu v Chicagu, na katerem je s pomočjo svoje ritke 'odplesala' slavno Beethovnovo Peto simfonijo.

Publika se je ob njenem nastopu in miganju zadnjice nadvse zabavala, posnetek, ki so ga objavili na YouTubu, pa si je ogledalo že več kot pol milijona ljudi. Sicer pa Michelle ni neznanka: leta 2006 je namreč nastopila v priljubljenem šovu Amerika ima talent, in čeprav ji ni uspelo osvojiti zmage, je očitno našla nove načine za privabljanje pozornosti. Čeprav video ni najnovejši, si ga je zagotovo vredno ogledati ...

 


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549