Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

VIDEO: Ležal med tračnicami in skočil izpod drvečega vlaka

M.J.
24. 06. 2012 07.54
6

Šokanten videoposnetek prikazuje, kako mladenič leži med tračnicami, medtem ko le nekaj centimetrov nad njegovo glavo pelje tovorni vlak. Nato pa se odloči in skoči izpod vozečega vlaka.

Medtem ko njegov prijatelj uživa v snemanju in komentira dogajanje, mladenič leži med tračnicami in v nekem trenutku  izjavi, da krvavi. Po neuradnih podatkih naj bi videoposnetek nastal v Združenih državah Amerike, le nekaj centimetrov pod vlakom ležečega fanta pa je moč slišati, kako ga skrbi za njegovo življenje: ’’Umrl bom.’’ Prijatelj pa mu na to odgovori: ’’Mogoče, saj si pod vlakom.’’ Posnetek prikazuje tudi, kako dolg je vlak in s kakšno hitrostjo se premika, strojevodji pa se zagotovo niti ne sanja, da nekdo leži med tračnicami.

V trenutku, ko ste pomislili, da ste videli že najbolj neumno stvar, se fanta odločita, da izvedeta nekaj nepredstavljivega. Snemalec namreč svojemu prijatelju namigne: ’’Imaš dovolj časa, da se odkotališ izpod vlaka med kolesi.’’ Mladenič mu sprva poda svojo torbo, prijatelj pa ga nagovarja naj skoči.

Ko je zagledal, da se približuje vmesna praznina med kolesi, je snemalec zakričal: ’’Zdaj, zdaj, zdaj.’’ Na srečo je mladeniču uspelo varno skočiti, prav tako pa jo je brez poškodb odnesel tudi snemalec. Šokanten posnetek prikazuje, kako se nekateri ljudje kljub številnim opozorilom o nevarnosti odločijo tvegati svoje življenje zgolj za zabavo.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487