Moskisvet.com
Video, kako Shakira oralno zadovoljuje Piqueja

Novice

Video, kako Shakira oralno zadovoljuje Piqueja?

M.J.
28. 01. 2012 12.29
30

Shakira bi se hitro lahko znašla v središču novega seks škandala, saj naj bi njen nekdanji asistent imel posnetke z žgečkljivo vsebino. Ta jo namreč izsiljuje s posnetkom, ki naj bi prikazoval Shakiro, kako oralno zadovoljuje nogometaša Barcelone Gerarda Piqueja.

Nekdanji asistent od nje zahteva večjo vsoto denarja in v primeru, da mu je ta ne izroči, grozi, da bo posnetek objavil na svetovnem spletu. Za kakšno količino denarja gre, trenutno še ni znano. Prav tako pa tudi ni znano, kako naj bi posnetek nastal. Domneva se, da naj bi asistent par ujel med dejanjem in vse skupaj posnel ali pa ga je par posnel sam in ga je asistent kasneje ukradel, saj je imel dostop do pevkine hiše.

To pa ni prvič, da se pevka sooča s težavami domačih pornoposnetkov. V preteklosti naj bi podobno akcijo posnela tudi s Alejandrom Sanzem. Tega posnetka na žalost ni bilo moč videti, prav tako pa do zdaj še ni znano, ali posnetek s Piquejem resnično obstaja ali ne.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549