Moskisvet.com
image (28)

Novice

Video: Grozljiva smrt krave – so odgovorni Nezemljani?

U.K.
11. 01. 2012 09.15
0

Kmetovalec iz Kansasa je v četrtek zjutraj našel mrtvo kravo, ki ji je nekdo odstranil reprodukcijske organe. Gre za zelo bizaren primer.

Veterinar, ki je kravo pregledal, je dejal, da je nekdo s skalpelom ali podobno ostrim predmetom odstranil organe. Precej nenavadno pa je dejstvo, da okoli krave skoraj ni bilo krvi.

Kraj so si ogledali tudi policisti, ki niso v okolici odkrili nobenih sledi. Kmetovalec Casey Hamilton je dejal, da je bila krava že nekaj časa bolna, zato jo je osamil. Dodal je, da pa se ji je stanje začelo izboljševati in da je bila v sredo popoldne krava čisto v redu. V četrtek zjutraj pa jo je našel mrtvo.

Veterinar je še dodal, da je bila krava še živa, ko so ji odstranili organe. "Kdor koli je to storil, je vedel, kaj počne.“

Kar najbolj bode v oči, je dejstvo, da ni nobene krvi. Pri takšni 'operaciji' bi moralo biti ogromno krvi. In vsekakor bi storilec moral pustiti kakšne sledi.

To seveda ni prvi primer nepojasnjene smrti živali. In znanstveniki vsaj zaenkrat nimajo dokončne razlage. Teorije so, da žival pač umre in jo nato zaradi razkrajanja raznese ali pa organe pojedo druge živali (predvsem žuželke). Seveda obstajajo tudi bolj 'nezemeljske' teorije in razne teorije zarote. In v tem primeru lahko razkrajanje ter prehranjevanje verjetno odpišemo. Krava je bila namreč mrtva največ deset ur, in v primeru, da bi kakšna žival pojedla organe, bi bilo okoli ogromno krvi.

Pred približno 30 leti je na podoben način izgubil kravo Hamiltonov sosed. Tudi takrat so bile okoliščine podobne, se pravi odstranjeni reprodukcijski organi in odsotnost krvi.

Oglejte si še nekaj prevar, s katerimi so prevaranti poskušali kaj zaslužiti!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549