Moskisvet.com
ropar - 1

Novice

VIDEO: Bančni ropar samega sebe ustrelil v nogo!

S.R.
09. 02. 2012 08.00
1

Kot že večkrat rečeno, ropanje ni poklic za vsakogar. To je znova dokazal ropar iz Brazilije, ki se je med ropom kar sam ustrelil v nogo in tako policiji dobesedno pomagal pri lastni aretaciji. Naloga nerodnega roparja je bila sicer le oprezanje za policisti, a očitno je bilo zanj tudi to pretežko.

Vse skupaj se je sicer pripetilo že v ponedeljek, 23. januarja, posnetek nadzornih kamer pa se je potem kmalu znašel tudi na spletu. Na njem je jasno videti tri moške med vstopom v banko v severnem predelu zvezne države Parana. Vsi trije so oboroženi in takoj po vstopu v banko uslužbencem zagrozijo s pištolami in od njih zahtevajo denar.
Sprva tako vse poteka gladko. Bančni uslužbenec roparjem preda okoli 13.00 evrov (60.000 brazilskih realov), medtem ko eden izmed trojice straži pri vhodu banke. Oborožen je s kar dvema pištolama, a očitno bi moral pred ropom opraviti kakšen tečaj varnega ravnanja z orožjem. Med straženjem se namreč malce igra z eno izmed pištol, slednja pa se nenadoma sproži in mu preluknja stopalo, moški pa se začne zvijati od bolečin. Na kameri nerodnega roparja lahko nazadnje vidimo šepati za dvema sostorilcema. Nerodnega roparja je policija aretiral že naslednji dan, kje drugje kot v bolnišnici. Policija sicer pravi,da je bilo v rop vpletenih kar šest moških, le da so na kameri vidni le trije. Poleg nerodnega roparja, ki se je ustrelil v stopalo je policija aretirala še enega osumljenca, ostali pa so na begu. Video posnetek nadzorne kamere, ki prikazuje roparjevo nesrečo si lahko ogledate spodaj.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578