Moskisvet.com
tiffany

Drugo

Veste, čigava hči je?

N.J.
01. 08. 2018 14.05
8

22-letna lepotička, ki zaključuje študij na univerzi v Pennsylvaniji, na Instagramu redno objavlja svoje fotografije. Pravi, da je slavna samo po svoji zaslugi – čeprav se pod zasluge za njeno slavo verjetno prej lahko podpiše njen veliko bolj slavni oče.

tiffany
tiffany FOTO: Instagram

Če niste še ugotovili, dekle na fotografijah je Tiffany Trump, sicer nekoliko manj poznana hči Donalda Trumpa. Tiffany običajno dopustuje kar v eni izmed očetovih depandans, v luksuzni vili Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi, letos pa se je očitno želela vsaj za nekaj trenutkov umakniti od očeta in njegove predsedniške kampanje in tako si je počitnice s fantom Rossom Mechanicom, sicer liberalcem, s katerim sta par od lani, privoščila na popolnoma drugi lokaciji.

Tudi Tiffany, ki je javnosti nekoliko manj znana, živi povsem razkošno življenje, utrinke pa rada deli z javnostjo, saj je 22-letnica zelo dejavna na socialnih omrežjih. Tiffany je plod Trumpove zveze z Marlo Maples, s katero je bil Donald poročen 6 let, in sicer od leta 1993 do 1998. Donald je sicer z Marlo varal Ivano Trump, ko je ta izvedela za prevaro, pa je zahtevala ločitev.

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578