Moskisvet.com
Jennifer Lopez

Novice

Poglejte, kakšna je v resnici!

J.V.
07. 10. 2013 13.19
64

Latino zvezdnico Jennifer Lopez smo vajeni videti v seksi opravah, s katerimi pevka rada poudari svoje slavne obline. Zato je marsikdo skoraj ni prepoznal, ko je Jennifer pokazala svoj pravi obraz in se v javnosti pojavila brez kančka ličil na obrazu, v široki majici in hlačah, ki niso prav nič laskale njeni postavi.

Jennifer Lopez je še pred nekaj dnevi na družabnem omrežju razkazovala svoj neverjetno čvrst in izklesan trebuh, tokrat pa paparace presenetila v popolnoma drugačni opravi. Ko so jo ujeli med nakupovalnim izletom z njeno hčerko, je najprej skoraj niso prepoznali. Pevka je pokazala svoj nenaličen obraz, podočnjake pa skušala skriti za sončnimi očali. Njene slavne obline so se dobesedno izgubile v širokih oblačilih, ki si jih je očitno sposodila od svojega mladega fanta Casperja Smarta. 44-letnico, ki velja za eno najbolj poželjivih žensk na svetu, smo sicer vajeni videti v seksi oblačilih in urejeno od glave do peta.

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616