Moskisvet.com
Lacey Wildd

Novice

Velike, večje, največje! In še rastejo ...

N.J.
21. 03. 2014 11.44
17

Zvezdnica resničnostnih šovov Lacy Wildd je za svoje oprsje, bolj natančno plastične posege, porabila že več kot 250 tisoč dolarjev. Kot kaže pa z njim še ni zadovoljna. Daily Mail namreč poroča, da si namerava svoji meloni še dodatno povečati.

Lacey Wildd
Lacey Wildd FOTO: Twitter
Lacey Wildd je za korekcije svojega oprsja porabila že 250 tisoč dolarjev, a z njim še vedno ni zadovoljna. 45-letnica, ki je o svoji obsedenosti s plastičnimi operacijami spregovorila tudi v oddaji My Strange Addiction (Moja nenavadna odvisnost) je tako zdaj preko spleta zbrala 23 tisoč dolarjev, da si bo spet povečala prsi, te pa bodo skupno tehtale že več kot 20 kilogramov.

Kot je povedala, je prestala skupno že 29 ali 30 posegov - natančnega števila se tudi sama ne spomni. Od tega je 12-krat popravila oprsje, kar nekajkrat pa si je dala tudi napolniti ustnice. Kot sama pravi, s svojim oprsjem ni obsedena. "Obsedena sem s celotnim svojim videzom. Želim si imeti popolno oblikovano telo," je dejala.

Čeprav sama trdi, da je popolna, pa vsekakor niso vsi navdušeni nad njenim videzom. Prva, ki jo njeno oprsje moti, je Laceyjina hči Jenaveve, ki pravi: "Nikoli ne morem nikamor z njo, da ne bi ljudje buljili v njene prsi. Poleg tega se mi zdijo njene prsi ogabne."

Zdravniki Lacey opozarjajo, da bi lahko z novim posegom popolnoma uničila svoje prsi. Toda ona se s tem ne obremenjuje. Pravi le, da je ponosna na to, da je plastična. Kakšno je pa vaše mnenje o plastičnih posegih, umetnih prsih in ustnicah?

Lacey Wildd - 4
Lacey Wildd - 4 FOTO: Twitter

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549