Moskisvet.com
image (28)

Novice

Velika tragedija: Za 13-letnikom umrl še 18-letni prvoligaš!

N.J.
23. 12. 2013 09.45
7

Škotski prvoligaški nogometni klub Hibernian je potrdil v izjavi za javnost, da je klub doletela velika tragedija. V nedeljo je v zgodnjih jutranjih urah v spanju preminil 18-letni igralec David Paul.

David Paul naj bi bil najbolj talentirani igralec v edinburškem klubu, ki naj bi v prihajajoči sezoni debitiral celo za prvo postavo v reprezentančni ekipi. "V klubu smo vsi šokirani in žalostni zaradi prejete novice. David je bil izjemno talentiran nogometaš in prekrasen mladenič. Naše misli so z njegovo družino in tokrat vas prosimo, da spoštujete njihovo zasebnost v tem težkem obdobju v njihovem življenju," je za javnost izjavil tiskovni predstavnik kluba. Vzrok smrti mladeniča zaenkrat ostaja še neznan, bo pa veliko več znanega po opravljeni obdukciji.

Smrt Paula je že druga v zadnjih dneh. V nedeljo zjutraj se je namreč zgrudil in na mestu umrl tudi 13-letni obetavni nogometaš Jamie Skinner. Tudi vzrok njegove smrti je zaenkrat še neznan.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578