Moskisvet.com
Brandi Glanville - 2

Novice

Milfica niza škandale enega za drugim!

N.J.
25. 10. 2013 14.46
3

Ameriška starleta Brandi Glanville je znana predvsem po svoji vlogi v resničnostni seriji Resnične gospodinje iz Beverly Hillsa. No, ne le po tem, temveč tudi po škandalih, ki jih niza enega za drugim.

Tokrat je presenetila - pozitivno.
Tokrat je presenetila - pozitivno. FOTO: Profimedia

Če so jo paparaci pred kratkim v svoje objektive ujeli, ko je s skrivnostnim moškim zapuščala priljubljeno zvezdniško restavracijo Mr. Chows in je med kobacanjem v avtomobil celemu širnemu svetu pokazala, da pod belo oblekico ni nosila spodnjega perila, pa je Brandi Glanville tokrat presenetila v drugo smer. Dokazala je namreč, da se zna tudi 'normalno' obnašati.

Na zabavi, ki je sledila premieri nove sezone resničnostne serije Real Housewives of Beverly Hills, je bila namreč seksi kot že dolgo ne – in takšna je zdržala do zaključka večera. No, ni pa varčevala z besedami. Eno od soustvarjalk serije, igralko in manekenka Joyce Giraud je označila za 'narcistično prasico'. "To me je pretreslo, naenkrat se spremenijo vsa prijateljstva," je povedala za Extra o tem, da sta se snemalni ekipi pridružili še Joyce Giraud in Carlton Gebbia. "Kyle Richarda in Carlton sovražita en drugega, jaz ne maram Joyce. Navadna narcistična prasica je!"

Da je Brandi redko kdaj v javnosti 'normalna' in da ljubi pozornost in škandale, pričajo mnoge fotografije. Nekaj si jih oglejte v spodnji galeriji.

 


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578