Moskisvet.com
Tatiana Kundik - 1

Novice

Ulala! Ta pa je raztegljiva ...

N.J.
12. 08. 2014 08.38
4

Odkar se je predstavila v šovu Ukrajina ima talent, je Tatiana Kundik prava atrakcija. Ne le, da je neizmerno gibčna in spretna, ob vsem skupaj je še neizmerno seksi ...

Tatiana Kundik - 3
Tatiana Kundik - 3 FOTO: YouTube

Šov Slovenija ima talent kmalu spet pri nas!

Imaš tudi ti kakšen talent in ga želiš pokazati svetu? Najrazličnejši z vseh koncev in krajev Slovenije, stopite pod soj žarometov in Sloveniji pokažite svoj talent! Prijave že potekajo na spletni strani Slovenijaimatalent.si!

Tatiana v svojih predstavah nastopa na vrvi. Ima izjemno ravnotežje. Med drugim se na vrvi drži na eni roki, na vrv si postavi celo stol in na njem izvaja akrobacije ...

Atraktivna Ukrajinka je nedavno nastopala v Franciji in tudi tam popolnoma očarala občinstvo. Ob pogledu nanjo je mnogim zastal dih, pa ne le zaradi lepote, temveč zaradi gibčnosti in spretnosti.

29-letnica je leta 2005 zaključila študij cirkuških umetnosti v Kijevu, med zvezde pa jo je izstrelil nastop v šovu Ukrajina ima talent.

Tatiana Kundik - 4
Tatiana Kundik - 4 FOTO: YouTube

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578