Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vas zanima kako je ona vstopila v novo leto?

M.J.
05. 01. 2012 08.00
0

Rihanna tudi pri izbiri obleke za novoletni večer ni bila nič kaj manj provokativno 'razpoložena', saj je nase nadela prosojno črno obleko, ki je več razkrivala kot pokrivala.

Na prvi pogled obleka izgleda dokaj običajno, toda ko so v igro vstopile močne fotografske bliskavice, se je pokazala prava narava obleke. Na zabavi P. Diddya v Miamiju je bilo tako (spet) moč videti njeno prebodeno bradavičko in odsotnost nedrčka. Pevka je nekatere fotografije tudi objavila na spletnem omrežju Twitter in pod njih zapisala: "Včeraj je bilo resnično noro!" 23-letna pevka je sicer delovala nekoliko osamljeno, saj se je ob polnoči namesto h kakšnemu fantu stisnila k neznani prijateljici in z njo tudi izmenjala nekaj poljubov. Na Twitterju pa je objavila sledeče novoletne zaobljube: "Naj ostane isto kot zadnjih 5 let, malo moram shujšati, najdi moškega in zaslužiti še več denarja!" Ali ji bo to uspelo bo pokazal čas, predvsem pa bi se lahko malce odpovedala prepogostemu pijančevanju, o katerem vse pogosteje pišejo mediji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578