Moskisvet.com
Lizzie Cundy

Novice

V tangicah je njena ritka ...

J.V.
21. 05. 2013 16.10
21

Morda je stara 44 let, toda Lizzy Cundy zagotovo ne dovoli, da bi leta narekovala njen modni slog. Televizijska voditeljica je svojo mamljivo zadnjico nastavljala v tangicah sončnim žarkom v Cannesu in tako maksimalno izkoristila obisk filmskega festivala.

Kot kaže, je bil prejšnji večer za zvezdnico zelo divji, saj je preko Twitterja svojim oboževalcem sporočila, da se je v nov dan prebudila z mačkom.

Mama dveh otrok in slavna britanska televizijska voditeljica uživa, kadar je v središču pozornosti. Paparacem se je tokrat nastavila v črnih kopalkah, ki pa so bolj spominjale na spodnje perilo. Čeprav so tangice namenjene predvsem mladim dekletom, pa se jim Lizzie še vedno nima nobenega namena odpovedati. V njih je pokazala svojo sočno zadnjico, na ogled pa postavila tudi svoje bujno oprsje, ki je kar kipelo iz modrčka. Medtem ko se večina zvezd te dni tam zadržuje predvsem zaradi predstavitve filmov, pa se je Lizzie osredotočila na promocijo svojega telesa. Sodeč po njem zvezdnica veliko časa preživi v telovadnici.

Mož jo je prevaral z operno pevko

"Kakšna noč,“ je na Twitterju zapisala Lizzie, ki je večer pred tem povezovala dogodek Eve Longoria. 44-letnica, ki se je pred nekaj meseci udeležila tudi podelitve oskarjev, ve, kako se dobro zabavati in njeni večerni izhodi se po navadi končajo v opitem stanju, zato ni prav nič presenetljivo, da se je tudi tokrat prebudila z mačkom. Lizzie vsekakor ve, kako pritegniti pozornost, kjerkoli se pojavi, in maksimalno uživa v svojem življenju. Pred nekaj leti se je ločila od nekdanjega moža Jasona Cudyja, potem ko je izvedela za njegovo afero z operno pevko. Ko se je njun primer znašel na sodišču, pa je bila presenetljivo Lizzie tista, ki so jo okrivili za razpad njunega zakona. "Zaradi tega sem zelo razburjena. Moj mož me prevara z neko pevko in na koncu sem jaz kriva,“ je bila nad razpletom šokirana voditeljica. "On je bil tisti, ki je bil ujet, toda jaz sem tista, ki je obtožena neprimernega vedenja.“

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549