Moskisvet.com
image (28)

Novice

Blagor njemu! Dobil jo je v posteljo ... za vedno!

U.S.
01. 03. 2013 11.45
36

Razvajena bogatašinja Tamara Ecclestone se je po le mesecu dni zveze, v katero je vstopila s svojim izbrancem Jayem Rutlandom, zaročila. Pravi, da je on tisto, kar je iskala. Obljubila mu je, da bo zanjo edini in da bo posteljo v prihodnje grela samo njemu.

Samo po mesec dni že načrtujeta nov pomemben korak v svojem življenju. Jay Rutland je padel na kolena in svojo izbranko Tamaro zaprosil za roko. Navdušena naslednica velikega premoženja je na snubljenje z navdušenjem pristala.

"Najina zaroka je prišla popolnoma nepričakovano. Vem, da najine odločitve nekateri ne bodo razumeli in da si bodo izmišljevali različne stvari,'' je za revijo Hello razkrila Tamara in dodala: "Moj odgovor takim ljudem je samo en: ko si prepričan, si prepričan. Že prej so mi govoril o tem, da veš, kdaj je on tisti pravi, pa tega nisem razumela. No, odkar sem spoznala Jaya, sem vedela, da je on tisti, s katerim se bom poročila."

Komaj sta se spoznala ...

Samo sedem mesecev je v resnici minilo, odkar je končala dolgoletno zvezo z Omarjem Khyamijem. Zdaj je Tamara Ecclestone znova srečna. Hčerka lastnika formule 1 Bernieja Ecclestona ponosno razkazuje prstan, ki ji ga je podaril nekdanji trgovec z delnicami.

Čeprav je po razhodu z Omarjem, njega je zapustila, ko je našla posnetek seksa, na keterem se je njen izbranec ljubil z drugo, zatrjevala, da si bo našla poštenega in iskrenega fanta, je njen novi izbranec vse prej kot to.

In kdo je v resnici Jay?

31-letnega Jaya so dobesedno vrgli z borze, ker je posloval na nepošten način. Pod drobnogled ga je vzela celo posebna komisija, ki je odkrila, da je poskušal na neprimeren način povečati vrednost posameznih delnic in se tako okoristiti. A slepa Tamara je očitno podlegla njegovemu šarmu in se na njegovo preteklost ne ozira preveč. "Pomeni ji vse, to pa je samo del njegove preteklosti. Tamara mu popolnoma zaupa," so medijem zatrdili njeni prijatelji.

Kaj je na vse skupaj rekel očka Bernie, ni znano. Zagotovo pa je na koncu blagoslovil hčerkino odločitev in ji na njeni življenjski poti zaželel vse dobro.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549