Moskisvet.com
Voditeljica je bila popolnoma šokirana.

Novice

V šovu iskal ženo in priznal, da je dve že ubil

J.V.
09. 05. 2014 15.21
19

Udeleženec turškega resničnostnega šova, v katerem iščejo ljubezenske partnerje, je moral zapustiti šov potem ko je priznal, da je umoril svojo prvo ženo in ljubico.

62-letnik je sredi televizijskega šova popolnoma šokiral gledalce, ko je priznal, da je umoril kar dve svoji pretekli partnerici. Zaradi tega je moral seveda v zapor, a svoje kazni nikoli ni do konca prestal, s svojim priznanjem pa je brez dvoma izgubil možnost, da v šovu najde novo ljubezen.

»Jaz sem iskrena oseba, ki išče novo ženo,« je dejal voditeljici in priznal, da je ženo umoril, ker ga je motilo njeno obnašanje, za ljubico pa se mu je zdelo, da je z njim samo zaradi denarja. Voditeljica ga je po tem prosila naj zapusti studio. Za še en šok pa je poskrbela informacija, da je bila njegova prva žena, s katero sta se poročila pri 17 letih, njegova sestrična.

Kot pravi sam se je obnašanje njegove žene po petih mesecih zakona močno spremenilo. »Nečak moškega, ki se je želel poročiti z njo, je začel hoditi v našo vas. Bil sem ljubosumen pa sem jo ubil.« Na prostost so ga spustili po 5 letih in 6 mesecih ječe, čeprav je bila njegova kazen 13 let in 9 mesecev.

Kasneje se je drugič poročil in dobil dva otroka, a se kasneje ločil. Nato se je spustil v afero z drugo žensko, ki mu je obljubljala, da bo zaradi njega pustila moža. »Ubil sem jo, ker je ona poskušala ubiti mene,« pravi 62-letnik, ki je ljubico ubil s sekiro. Po tem so ga znova poslali v zapor in ga spet predčasno izpustili.

Voditeljica je bila popolnoma šokirana.
Voditeljica je bila popolnoma šokirana. FOTO: You Tube


 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549