Moskisvet.com
Michael in Corinna Schumacher - 1

Novice

V javnost pricurljali podatki o Schumacherjevem zdravju!

N.J.
28. 05. 2015 11.29
59

Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1, legendarni Michael Schumacher, še vedno okreva po hudi nesreči, ki se mu je pripetila decembra 2013. Zdravniki in svojci so izjemno skopi z informacijami o njegovem zdravju, zdaj pa naj bi v javnost pricurljala nova informacija.

Kot je izjavila njegova menedžerka Sabine Kehm, se njegovo zdravje končno počasi izboljšuje. Novica, ki jo je nedavno sporočila medijem, je tako močno razveselila Schumijeve navijače in vse, ki stiskajo pesti, da bi okreval.

Zanj naj bi skrbela ekipa 15 zdravnikov, njegovo zdravljeje pa naj bi stalo po novih podatkih okoli 140.000 evrov na teden. The Express navaja, da je bilo do sedaj za njegovo zdravljenje namenjenih že vrtoglavih 14 milijonov dolarjev.

Schumacher se je poškodoval med smučanjem v Franciji, in sicer med smučanjem izven urejene proge. Pri ne ravno visoki hitrosti je nerodno padel in z glavo udaril v kamer, Utrpel je hude poškodbe in nato so ga približno pol leta ohranjali v umetni komi. Po prebujenju iz kome je zapustil bolnišnico in odšel na rehabilitacijo.

Njegovi bližnji neradi komunicirajo z mediji glede njegovega zdravstvenega stanja, vsake toliko v javnost pricurlja le kakšna izjava katerega izmed njegovih prijateljev ali zdravnikov oziroma občasno o dogajanju medije obvešča njegova tiskovna predstavnica.

Schumacher Mick in Michael - 4
Schumacher Mick in Michael - 4 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549