Moskisvet.com
Veriga

Novice

V genitalije ji je zvrtal luknji in jih zaklenil

N.J.
20. 07. 2012 11.21
18

Sitabai so pripeljali v bolnišnico zatem, ko je poskušala s strupom za podgane storiti samomor. Ko so jo medicinske sestre pregledale, pa so odkrile še nekaj veliko hujšega – genitalije je imela preluknjane in zaklenjene s ključavnico.

Veriga
Veriga FOTO: Thinkstock

Sitabai Chouhan je pred štirimi leti mož omamil, nato pa ji z iglo preluknjal obe sramni ustnici. To je storil zato, da ji je lahko vsakič, ko je odšel v službo, skozi luknjo napeljal ključavnico in jo zaklenil, da ga ne bi varala.

Ko so Sitabai sprejeli v bolnišnico Maharaja Yashwant Roin v indijskem mestu Indore, je imela doma narejeni deviški pas še vedno na sebi. Odstranili so ji ga lahko šele, ko je policija izsledila in aretirala njenega moža. Ta je namreč prinesel ključ od ključavnice, ki ga je vsak dan nosil s seboj v svojih nogavicah. Gospod Chouhan je po aretaciji povedal, da je to storil zato, ker so številne ženske v njegovi družini v preteklosti že varale svoje može.

Sitabai se trenutno zdravi v bolnišnici, zdravniki pričakujejo, da bo popolnoma okrevala, njen mož pa je obtožen napada in povzročitve poškodb drugi osebi. Policija ga je sicer označila za alkoholika in duševno moteno osebo.

Chouhan in Sitabai sta se poročila, ko je bila ona stara komaj 16 let, skupaj pa imata pet otrok. Večkrat naj bi že poskušala storiti samomor, in sicer ko je izvedela, da je on hotel posiliti njuno najstarejšo hči.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616