Moskisvet.com
Urška Čepin

Novice

Urška ima dovolj!

J.V.
14. 11. 2013 12.40
100

Takšnih in drugačnih afer in škandalov je v njeni preteklosti malo morje, toda zdi se, da se najbolj slavna slovenska starleta Urška Čepin trudi v svojem življenju obrniti nov list in zaživeti bolj mirno. Tako se je pred nekaj dnevi odločila, da vsem svojim moškim oboževalcem sporoči naj ji ne pošiljajo vabil in ponudb za vroča srečanja, zlasti tisti, ki so poročeni in v zvezah. „Premočna ženska sem,“ sporoča blondinka.

„Vljudno vas naprošam dragi vsi moški, ki ste v javnih ali prikritih vezah, ki ste poročeni, ki blefirate in ste avanturisti, ne pošiljajte mi nikakršnih vabil in ponudb,“ je na svojem socialnem omrežju Facebook zapisala slavna ločenka Urška Čepin. „Premočna ženska sem, da bi me skozi življenje lahko vodil šibek moški.“

Da bi še bolj poudarila svoje sporočilo vsem njenim moškim oboževalcem, ki jo sodeč po njeni objavi radi vabijo na vroče zmenke, je Urška pod zapis objavila tudi fotografijo. In to ne katero koli, ampak naslovnico Playboya, ki jo krasi napol razgaljena. Ljubezensko življenje 28-letne Urške je bilo do sedaj vedno zelo burno in čeprav ni popolnoma jasno ali je trenutno samska ali v zvezi, ji ženitvenih ponudb očitno ne manjka. Morda bi se število teh zmanjšalo, če Urška ne bi na Facebook tako rada objavljala provokativne fotografije, na katerih nikoli ne manjka gole kože.

Urška Hočevar Čepin pred nastopom - 3
Urška Hočevar Čepin pred nastopom - 3 FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (100)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578