Moskisvet.com
Michelle je na svojem profilu objavila golo fotografijo, ki je že čez nekaj trenutkov skrivnostno izginila.

Novice

Ups, pomotoma jo je objavila na spletu!

U.S.
05. 04. 2013 15.00
27

Britanska igralka Michelle Keegan, ki je trenutno zaposlena s snemanjem serije Coronation Street, objavo svojega golega oprsja močno obžaluje. Čisto po nesreči se je fotografija, ki jo je posnela s svojim mobilnikom, znašla na spletu. Mediji so njen 'spodrsljaj' hitro ujeli in dobro izkoristili.

Michelle je na svojem profilu objavila golo fotografijo, ki je že čez nekaj trenutkov skrivnostno izginila.
Michelle je na svojem profilu objavila golo fotografijo, ki je že čez nekaj trenutkov skrivnostno izginila. FOTO: Instagram
Glede na to, da se je fotografija njenega golega oprsja pojavila na spletu le za kratek čas, lahko sodimo, da je igralka Michelle Keegan svoje oprsje objavila čisto po nesreči. Ko je ugotovila, kaj je v resnici storila, je fotografijo nemudoma umaknila, a kaj ko so bili nekateri mediji prehitri. Ti so igralkino fotografijo medtem že shranili na računalnik, zdaj pa omenjena fotografija krasi tudi naslovnice najbolj branih tabloidnih revij.

Se je res zmotila?

25-letna igralka se na škandal, ki ga je popolnoma nehote zakuhala sama, še ni odzvala. Zato tudi ni znano, ali ji ni v resnici ponagajal kakšen heker, ki bi lahko vdrl v njen profil in objavil golo fotografijo, na kateri sploh ni ona. Ugibanja so različna, na uradno pojasnilo pa bomo morali še malce počakati.

Naravne ali umetne?

Kakor koli že, igralkine prsi so že nekaj časa v središču pozornosti. Mediji so na veliko ugibali, ali so naravne ali umetne. Toda odgovora na to, ali je njeno bujno oprsje delo kakšnega priznanega lepotnega kirurga ali jo je bogato obdarila mati narava, niso dobili.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578