Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ups, Nina skoraj pokazala ...

J.V.
25. 10. 2013 14.45
19

Hrvaška maneneka in estradnica Nina Morić se je po 21 letih znova vrnila na modno pisto in navdušila oblečena v samostoječe nogavice in seksi spodnje perilo, za piko na i pa je poskrbela policijska kapa.

Potem ko se je manekenka Nina Morić pred nekaj meseci sprehodila do oltarja, se je tokrat sprehodila po modni brvi. Od njene zadnje modne revije je minilo že 21 let, lepotica pa je dokazala, da še vedno ni pozabila, kako se stvari streže. V seksi spodnjem perilu, vrtoglavo visokih petkah in s policijsko kapo na glavi je bila Nina videti hudo seksi, njena provokativna oprava pa je le malo prepuščala domišljiji.

Nedolgo nazaj so v hrvaških medijih krožile govorice, da naj bi Nina in njen mož Massimilian Dossie v veseljem pričakovanju naraščaja. Manekenka je govorice zanikala, na modni reviji pa še dodatno potrdila, da so bile neresnične. O zaobljenem trebuhu ni bilo ne duha ne sluha, obiskovalci modnega dogodka pa niso mogli odvrniti oči z njenih dolgih nog in čvrste zadnjice.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578