Moskisvet.com
Irina je svojem oboževalcem na spletu razkrila več, kot bi si želela.

Erotika

Ups, pa je bradavička pokukala na plano!

U.S.
26. 02. 2013 10.43
1

Lepotica Irina Shayk, ki že nekaj časa greje posteljo nadvse uspešnega nogometaša Cristiana Ronalda, rada razkazuje svoje obline. In tako je bilo tudi tokrat. V družbi prijatelja in gostitelja zabave, ki se je odvijala v Hollywoodu, je veselo pozirala fotografskim objektivom, pri tem pa ni slutila, da ji je iz globoko dekoltirane obleke pobegnila bradavička.

Irina je svojem oboževalcem na spletu razkrila več, kot bi si želela.
Irina je svojem oboževalcem na spletu razkrila več, kot bi si želela. FOTO: Facebook
27-letna lepotička Irina Shayk, ki si v življenju služi kruh predvsem z razkazovanjem svojih oblin v kopalkah in spodnjem perilu, očitno ni privrženka tesnih nedrčkov, ki marsikatero lepotičko utesnjujejo. Pri globoko dekolitranih oblekah pa so tako prepovedani. In tako je bilo tudi tokrat, ko je prišla na zabavo, ki jo je organiziral njen prijatelj Mario Testino, oblečena v ozko belo obleko, ki je razkrivala vse njene čare. Nedrček je ob tej priložnosti pustila doma. Doma pa je pustila tudi svojega partnerja, mega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Med poziranjem fotografom, ki so bili prisotni na dogodku, na katerem se je kar trlo znanih obrazov, pa se je lepotički pripetil tudi manjši škandal. Med neprevidnim nastavljanjem objektivom, je hitro pokazala več, kot bi si želela. Fotografijo, na kateri ji je izza obleke pokukala bradavička, je delila z oboževalci na družbenem omrežju Facebook.

Je bila vse skupaj le dobro predvidena poteza ali je lepotička razgaljeno dojko spregledala, ve samo ona. Dejstvo je, da je požela veliko zanimanja, saj o njenem dekolteju danes poročajo vsi večji mediji.

Da Irina tudi sicer rada zapeljuje in razkazuje svoje lepo telo, je dokazala tudi v nedavno kampanji, v kateri je ob bazenu v različnih položajih zapeljevala fotografa v kopalkah. Nad delom ekipe, ki je poskrbela za njen brezhiben videz, je bila navdušena. Svoje zagorelo in lepo oblikovano telo pa je znova pokazala tudi vsem svojim spletnim prijateljem.

 

Lepotica je znana po tem, da se fotografskim objektivom rada nastavlja.
Lepotica je znana po tem, da se fotografskim objektivom rada nastavlja. FOTO: Instagram

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578