Moskisvet.com
Paris je vroče ... - 2

Novice

Ups, ko kamera ujame tisto, kar ne bi smela...

J.V.
24. 09. 2013 13.54
14

Čipkaste obleke, globoki dekolteji in (pre)visoki izrezi na oblekah je le nekaj modnih spodrsljajev, ki se pogosto pripetijo zvezdnicam, ki razkrijejo več, kot so želele.

Čeprav vedno več zvezdnic dokazuje, da nimajo prav nobenih zadržkov kar se tiče razkazovanja intimnih predelov v javnosti in na fotografijah, ki jih objavljajo na svoja družabna omrežja, pa še vedno obstaja nekaj tistih, ki so preveč pokazale nehote.

Največ razgaljenih mednožij so paparaci zagotovo ujeli v trenutkih, ko so zvezdnice zapuščale zadnji sedež avtomobila in pri tem razkrile svoje spodnje hlačke, ali pomanjkanje le teh. Paris Hilton in Britney Spears sta samo dve v množici zvezdnic, ki sta v preteklih letih celemu svetu pokazale kakšna je njuna 'frizurica' tam spodaj. Chrissy Teigen, ena izmed najbolj uspešnih manekenk na svetu in dekle pevca Johna Legenda, je popolnoma odkrito priznala, da je pod oblekami ne nosi spodnjih hlačk, ker ji enostavno ne mara.

Eva Longoria ne bo nikoli pozabila ponižanja, ki ga je občutila, ko je na rdeči preprogi filmskega festivala dvignila svojo obleko, pod katero ni nosila perila. Fotografija njenega mednožja je naslednji dan pristala na naslovnicah vseh rumenih medijev, o spodrsljaju pa se je govorilo še nekaj dni po tem.

Mednožja pa niso edini predel telesa, ki ga zvezdnice rade nastavijo. Pobeglih bradavičk je bilo v preteklosti že malo morje. Ameriška starleta Courtney Stodden se lahko pohvali s silikonskim oprsjem velikosti dvojni D, ki ji pogosto povzroča preglavice. Zlasti zato, ker Courtney prisega na tesno oprijeta in globoko dekoltirana oblačila, ki komaj zadržujejo njene bujne obline. S pobeglimi bradavičkami in prsmi pa smo se pogosto srečali tudi na rdeči preprogi.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549