Moskisvet.com
Candice nikoli ne razočara!

Erotika

Pomotoma jo je pokazala!

J.V.
08. 11. 2013 15.15
12

Ena izmed slavnih Viktorijinih angelčkov Candice Swanepoel se je pred kratkim sprehodila po modni brvi v Braziliji, kjer so bile oči vseh uprte v njene nabrekle bradavičke. Medtem ko je Candice še nedolgo nazaj blestela v modrčku vrednem kar deset milijonov dolarjev, ga je tokrat očitno pozabila obleči.

Bradavička Candice Swanepoel - 2
Bradavička Candice Swanepoel - 2 FOTO: Profimedia
Čeprav je bila 24-letna Candice Swanepoel na modni reviji, ki se je odvijala v Braziliji, zaslužna predvsem za predstavitev nove kolekcije oblačil, pa je te popolnoma zasenčila njena bradavička, ki je pokukala izpod prosojne bluze. Medtem ko se je pozornost fotografov hitro preusmerila v njeno izpostavljeno oprsje, pa je Candice dokazala, da je prava profesionalka, ki se zaveda, da je golota del njenega posla. Po modni pisti se je sprehodila popolnoma samozavestno in ne meneč se za radovedne poglede.

Boginja lepote, kot so mnogi poimenovali seksi angelčka, pa je že nekaj časa oddana, njeno srce namreč pripada Hermannu Nicoli, ki ima to srečo, da njene poželjive obline lahko občuduje kadar koli si želi. No, vi pa si oči na njih lahko napasete na fotografijah!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549