Moskisvet.com
image (28)

Vroče

Ups, kaj je pokukalo izpod hlačk?!

J.V.
04. 09. 2013 10.16
2

Čeprav je bil večer posvečen moškim Hollywooda, pa je vsa pozornost na rdeči preprogi pripadla zvezdnici Daisy Lowe, ki je šla z izbiro svoje večerne obleke morda malo predaleč. Poleg dekolteja do popka je v oči bodel tudi razporek do mednožja, ki je razkril več kot je zvezdnica želela pokazati. Nad čimer pa se zagotovo niso pritoževali hollywoodski zvezdniki, ki so se ta večer udeležili podelitve nagrad za GQ moške leta in paparaci, ki so imeli kaj fotografirati!

24-letna zvezdnica Daisy Lowe je morda želela doseči sofisticiran videz, končni rezultat pa je bil popolnoma nasproten. Zaradi visokega razporka njene obleke, ki je lepotički segal vse do mednožja, je Daisy vsem pokazala svoje črne spodnje hlačke izpod katerih je na trenutke pokukalo tudi njeno mednožje.

Malo prepustila domišljiji....

Kot da že to ni bilo dovolj, pa je v oči bodlo tudi njeno razgaljeno oprsje. Z dekoltejem do popka je bilo težko gledati kam drugam kot v njene poželjive obline. Ker pod črno prosojno obleko ni nosila modrčka, so se pod belimi lučmi zelo dobro videle tudi njene nabrekle bradavičke. Glede na to, da se je vsakoletne podelitve nagrad revije GQ udeležil tudi njen bivši fant Matt Smith, so mnogi prepričani, da je bil to razlog za njeno provokativno opravo. Daisy se je očitno želela maščevati bivšemu in mu pokazati kaj zamuja. Ta se je dogodka udeležil v družbi druge ženske, ki pa je bila k sreči za samsko Daisy, njegova sestra.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549