Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ojoj! Seksala s tremi – in kdo je zdaj otrokov oče?!

N.J.
04. 12. 2014 08.14
8

Povsem običajen večer se je po nekaj kozarčkih alkohola za dekle spremenil v nočno moro. Pa ne zato, ker se je odločila za seks s tremi moškimi ...

Težava je nastala, ko je izvedela, da je noseča! Ženska, ki je anonimno spregovorila za britanski časnik, je izdala, da se je njeno življenje spremenilo za vselej. »Sem noseča in nimam pojma, kdo je oče otroka,« je dejala. Zanosila je namreč ravno tisto noč, ko je seksala s tremi različnimi moškimi. Splav zanjo sploh ni rešitev, saj je odločena, da bo donosila in rodila. »Ne morem pa dovoliti, da bi otrok odraščal, ne da bi vedel, kdo je njegov oče,« je dejala.

Ali se dekle sploh spomni, kdo so bili trije moški, ni navedeno, sicer pa – tudi če jih pozna, ni nujno, da bodo pristali na test očetovstva. Kaj bi vi storili, če bi vas dekle, s katero ste pač preživeli eno burno noč, poklicalo in vam sporočilo, da boste postali očka?!
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549