Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kdo je obdelal vročo igralko?

U.S.
10. 04. 2013 10.10
0

Čeprav imajo igralko Thandie Newton vsi za zelo nedolžno in nežno žensko, se je pred kamerami, ko je v seriji Rouge zaigrala detektivko Grace, pokazala v povsem drugačni luči. Med iskanjem pravega krivca za sinovo skrivnostno smrt se je zapletla v prepovedano romanco z zločincem, medtem ko jo je doma v postelji čakal mož Tom.

Seksi igralka Thandie Newton se je v seriji Rouge pokazala v povsem drugačni luči, kot smo je sicer vajeni. 40-letna igralka je tokrat v celoti razgalila svoje telo in pokazala seksi obline.

Odločena, da bo poiskala krivca

Britanska igralka v omenjeni seriji upodobi trdosrčno detektivko Grace, ki po nenadni sinovi smrti ne najde svojega miru. Odločena, da bo poiskala krivca in poskrbela za to, da bo za zločin, ki ga je storil, tudi plačal, se zaplete v romanco z zločincem Jimmyjem Laszlom, ki ga igra Marton Csokas, čeprav jo doma čaka mož Tom.

Uprizorila sta vroč seks

Goli prizori, ki jih je posnela z igralcem Kavanom Smithom, so zares vroči, in seks, ki sta ga uprizorila, je videti kot pravi. Njeni oboževalci so prepričani, da bi si za omenjeno vlogo zaslužila celo oskarja. "Snemanje strastnih prizorov, polnih seksa, je bilo zame pravi izziv," je o svoji novi vlogi povedala igralka in dodala: "Definitivno pa ne mislim, da so ti kadri nekaj najboljšega, kar sem posnela."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616