Moskisvet.com
Olivia

Novice

'Umrla mi je vagina'

S.C.
12. 10. 2012 15.17
15

Lepa igralka se svojega zakona z bivšim možem ne spomninja ravno z nasmehom na obrazu, njuna ljubezen je namreč že davno tega izpuhtela.

Olivia
Olivia FOTO: Facebook

Danes 28-letna ameriška igralka Olivia Wilde, ki jo poznamo predvsem iz priljubljene serije Zdravnikova vest, se je leta 2003 pri rosnih devetnajstih na šolskem avtobusu s parom prič poročila z devet let starejšim italijansko-ameriškim ustvarjalcem dokumentarnih filmov, sinom italijanskega princa Taom Ruspolijem. Njun zakon, ki je trajal osem let, je igralka slikovito opisala nekako tako: “Počutila sem se, kot da mi je vagina umrla v zakonu brez ljubezni. Imela sva namreč aseksualen odnos.“ Ker sta spoznala, da tako ne gre več naprej, sta februarja lani oznanila, da se ločujeta. “Nobenega razloga ni, da bi žrtvovala svojo ženstvenost zaradi občutka nekakšne odgovornosti. Žal veliko žensk počne ravno to.“ Zagovornici zdrave spolnosti pa se je končno nasmehnila sreča, v zvezi s komikom Jasonom Sudeikisom je njena vagina očitno spet oživela, saj lepa igralka kar žari.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578