Moskisvet.com
Zelo sem sramežljiva, je pod fotografijo, ki je zbrala že skoraj 4 milijone všečkov, zapisala Kim Kardashian.

Novice

Ulala! Sestre Kardashian pokazale svoje obline ...

M. A.
24. 07. 2018 09.50
1

Sestre Kardashian, Kim, Khloe in Kourtney, se v javnosti zadnje čase pogosto pojavljajo skupaj. Vroče poletne temperature pa skrbijo, da pokažejo svoje obline.

Kim, Khloe in Kourtney Kardashian, sestre slavnega klana Kardashian, so si včeraj privoščile skupno kosilo v eni izmed znanih losangeleških restavracij, ob tem pa so pokazale, da skupno njihova telesa zadovoljijo vse okuse. Tiste, ki imajo radi čvrsta in vitka telesa, je najbolj navdušila Kourtney, sicer najstarejša od treh sester, ki je v kratki majčki razkrila svoje čvrste trebušne mišice.

Kourtney Kardashian je navdušila s svojim vitkim telesom.
Kourtney Kardashian je navdušila s svojim vitkim telesom. FOTO: Profimedia

Za vse tiste, ki imajo raje obline, je kot po navadi poskrbela najbolj razvpita izmed sester, Kim Kardashian. V ozkem bodiju, ki še najbolj spominja na kopalke, je popolnoma razkrila svoje obline, spodnji del pa je vseeno skrila s širokimi hlačami.

Kim s svojimi oblinami pogosto navduši.
Kim s svojimi oblinami pogosto navduši. FOTO: Profimedia

Še najbolj nesamozavestna je bila najmlajša izmed sester, Khloe, ki pa je pred komaj tremi meseci rodila. Khloe, ki je sicer znana po pogostem nihanju teže, je pred nosečnostjo pogosto navduševala z vitko postavo, za katero se je sicer vsak dan potila v telovadnici.

Khloe je tri mesece po porodu svojo postavo skrivala za preveliko jakno.
Khloe je tri mesece po porodu svojo postavo skrivala za preveliko jakno. FOTO: Profimedia

Kim pa s svojim telesom sicer redno navdušuje tudi na svojem Instagramu. Pred dnevi je objavila fotografijo v kopalkah, pod katero je zapisala, da je zelo sramežljiva. Fotografija je zbrala že skoraj 4 milijone všečkov, marsikdo pa je komentiral, da je 'bolj vroča od sonca' in da po dveh porodih izgleda fantastično.

Zelo sem sramežljiva, je pod fotografijo, ki je zbrala že skoraj 4 milijone všečkov, zapisala Kim Kardashian.
Zelo sem sramežljiva, je pod fotografijo, ki je zbrala že skoraj 4 milijone všečkov, zapisala Kim Kardashian. FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578