Moskisvet.com
image (28)

Novice

Uh, kar dvojna privlačnost!

S.C.
09. 08. 2012 17.46
7

Prelestni poljski sestri Joanno in Marto so pred dnevi paparaci ujeli med igro frizbija in nastavljanjem sončnim žarkom. Le komu se ne bi zasvetile oči?

Na eni izmed plaž Los Angelesa sta pred kratkim številnim mimoidočim in predvsem paparacem padli v oči prelestni lepotički, ki sta se zabavali v vodi in nastavljali zapeljiva telesca toplim sončnim žarkom.

'Le kdo sta ti dve prikupni mladenki, katerih pozitivna energija je tako nalezljiva?' so se spraševali tamkaj prisotni. Na srečo so paparaci hitro hitro ugotovili, da sta to pravzaprav poljski model 33-letna Joanna Krupa, ki jo med drugim poznamo iz televizijskega šova Resnične gospodinje, ter njena sestra Marta, tudi model, in njuno razigranost na plaži tudi ovekovečili.

Igriva svetlolasa Joanna je v roza bikiniju videti več kot odlično, njena rjavolasa sestra pa tudi ne zaostaja dosti. Upamo, da nas bosta še velikokrat tako lepo presenetili!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616