Moskisvet.com
Rosie Huntington-Whiteley-6

Novice

Uh, kakšen seksi trebušček!

J.V.
21. 06. 2013 14.48
5

Britanska igralka Rosie Huntington-Whiteley je pred nekaj dnevi blestelqa na rdeči preprogi v Cannesu, s fotografijo na svojem Twiiter profilu pa dokazala, da je balzam za očit tudi razgaljena ob hotelskem bazenu. 26-letnica je namreč posnela zelo provokativno fotografijo svojega bikini telesa in z njo razveselila predvsem svoje moške oboževalce, ki pp njej zagotovo hočejo še!

Rosie Huntington-Whiteley-6
Rosie Huntington-Whiteley-6 FOTO: Beach Bunny Swimwear
Po naporni noči na rdeči preprogi cannskega filmskega festivala, si je Rosie privoščila dan ob bazenu ter skočila v majhen bikini z živalskim potiskom in se prepustila božanju sončnih žarkov. To, da se igralka in manekenka lahko pohvali z zavidanja vrednim telesom, je bilo vsem jasno že prej, a je kljub temu izkoristila priložnost in na svoj Twitter profil objavila foto utrinek svojega izklesanega trebuščka. 26-letnici je v zadnjih dneh večkrat uspelo ukrasti vso pozornost s svojo pojavo na vsakoletnem festivalu, to pa ji kot kaže odlično uspeva tudi v njenem prostem času.

Noče večno nositi vročih hlačk

Rosie si je v zadnjih letih utrdila status seks bombe, a pravi, da ne želi večno nositi vročih hlačk. "Zelo rada bi posnela dramo ali britansko komedijo,“ pravi 26-letnica, ki je svojo prvo filmsko vlogo odigrala v tretjem delu filma Transformerji, v katerem je zamenjala vročo Megan Fox. In medtem ko je danes morda znana po svojih mamljivih oblinah in polnih ustnicah, pa manekenka priznava, da je bila v mlajših letih pogosto pod pritiskom zaradi teže. Kadar ni zaposlena z manekenstvom, Rosie preživlja čas razpeta med Los Angelesom in Londonom, kjer si dom deli s fantom in igralcem, Jasonom Stathamom. V modni industriji je prisotna že deset let, s tako pregrešnim telesom, pa bo v njej zagotovo ostala še dolgo časa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578