Moskisvet.com
image (28)

Novice

Obrača enega za drugim!

N.J.
10. 05. 2013 15.00
1

Dominique Swain je zaslovela pri 15 letih z vlogo v filmu Lolita. Avtorji filma so takrat igralko iskali dolgih šest mesecev in se za Dominique odločili po tem, ko so si na avdicijah ogledali več kot 2500 deklet. Kakor koli že pa je lepotička marsikoga navdušila tudi v filmu All in.

Dominique Swain v filmu All in (Šesterica za poker) igra Alicio Anderson, izredno uspešno igralko pokra, ki se je vsega, kar zna, naučila od svojega očeta. Ko ji oče umre v prometni nesreči, Alicia zapusti hazarderske vode in se odloči, da bo postala uspešna zdravnica. Toda študij medicine je drag, stanje na njenem bančnem računu pa je čedalje bolj klavrno. Ne preostane ji drugega, kot da si denar prisluži na edini način, ki ga pozna. S svojimi kolegi se odpravi v casino, odločena, da bo pri igri pokra premagala njegove najboljše igralce in osvojila glavno nagrado, na poti do svojega cilja pa svoje nasprotnike obrača kot za šalo.

Ne zamudite!

V soboto, 11. 5., na KINO ne zamudite super filmskega maratona na temo priljubljene igre – pokra! Ob 18.20 si lahko ogledate dramo THE CINCINATTI KID (Fant iz Cincinnattija), v kateri nastopata Steve McQueen in Ann-Margret, ob 20.00 kriminalno dramo 21 (21 – razpad Las Vegasa), v kateri blestita Jim Sturgess, Kevin Spacey, ki navdušuje tudi v seriji Hiša iz kart (House of Cards), ki jo lahko do konca meseca spremljate na VOYO, ob 22.00 pa ne spreglejte še komične drame ALL IN (Šesterica za poker).

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578