Moskisvet.com
Elisabetta Canalis

Novice

Uganete, kaj imajo skupnega te lepotice?

J.V.
30. 04. 2014 13.33
9

Hollywood je pred nekaj dnevi šokirala novica, da je najbolj zaželjeni samec George Clooney končno oddan. Igralec naj bi se namreč zaročil s seksi odvetnico Amal Alamuddin, mi pa smo ob tej priložnosti izbrskali najbolj vroče fotografije njegovih ljubic, ki so mu v preteklosti grele posteljo.

Dobro izgleda, je uspešen, bogat, šarmanten in pameten. To je le nekaj razlogov zakaj George Clooney že nekaj časa eden izmed najbolj zaželjenih moških na svetu.

Njegovo posteljo so v preteklih letih grele številne lepotice, toda le eni ga je uspelo ujeti. Amal Alamuddin je menda po mnenju mnogih ženska, ki je Clooneyju končno kos. Uspelo ji je namreč to kar so mnogi mislili, da je nemogoče, igralca je pripravila do tega, da jo je zaročil.

To so v prejšnjih letih poskušale mnoge, a neuspešno. Italijanska lepotica Elisabetta Canalis, dolgonoga Stacy Keibler, ki si je po njunem razhodu v nekaj mesecih našla moža in zanosila, Lisa Snowdon, Talia Balsam in še bi lahko naštevali.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616